Παρίσι:οί βιαστές της Μάνας γής συνεδριάζουν για την κλιματική αλλαγή…

1552246
από open shit 01/12/2015 10:20 πμ.,

earth05
Τά Celebrities οί δισεκατομμυριούχοι οί στρατοκράτες οί «πράσινες» πολυεθνικές οί αποικιοκράτες ό πρίγκηπας Κάρολος (μπλιαχ..) οί παγκόσμιοι ηγέτες-τρομοκράτες και ή Wall Street θα μας σώσουν από την κλιματική αλλαγή ? Yπάρχει κλιματική αλλαγή ? και γιατί τότε ό ΟΗΕ εκτός των άλλων από την διάσκεψη της Γενεύης το 1951 καί μέχρι τώρα αρνείται πεισματικά να δεχτεί την ύπαρξη τού κλιματικού πρόσφυγα ?Περίληψη
________________________________________
Το να πάς σε έναν χωρικό ή ιθαγενή της Ασίας της Λ.Αμερικής ή της Αφρικής ή σε έναν Παλαιστίνιο και να του προτείνεις αποανάπτυξη και μείωση των ρύπων εκτός από κουτό είναι και επικίνδυνα βλακώδες γιατί θα σού κόψουν το κεφάλι και μετά θα σε κάψουν για να ζεσταθούν ή θα σε βράσουν για να φάνε.
Οί δισεκατομυριούχοι και όλοι οί πολιτικοί ηγέτες τους πού μαζεύτηκαν στο Παρίσι όλοι αυτοί οί φανατικοί της παγκοσμιοποίησης της «οικονομίας τους» την ώρα πού συζητάνε για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής καίνε τά δάση του Βόρνεο και της Ινδονησίας για τά βιοκαυσιμά τους ξηλώνουν τον Αμαζόνιο για ορυκτά διαμάντια ξυλεία και πετρέλαιο αγοράζουν για τά κέφια τους και τις διακοπές τους την Παταγονία λεηλατούν τους φυσικούς πόρους για να κερδοσκοπούν και για τις «πρώτες ύλες» της καταναλωτικής δύσης μετατρέπουν τον ζωντανό οργανισμό πού λέγεται Γή σε ένα κρανίου τόπο σε μια χωματερή από χρηματιστηριακά σκατά από δολλάρια και ευρώ.
Θα σε κρεμάσει λοιπόν κε Ολάντ Ομπάμα Κάμερον και πρίγκηπα Κάρολε όταν την ίδια στιγμή πού αγοράζεις την γή του το νερό τά δάση και τά βουνά για τις πρώτες ύλες της πλουσιοπάροχης ζωής σου μπίτ παρά (γιατί είναι και χρεωμένος και από πάνω..) του εφαρμόζεις και μέτρα λιτότητας και του λές ότι πρέπει να καίει τά σκατά του για να ζεσταθεί να τρώει τά σωθικά του για να μην πεινάσει και να πίνει νερό από το ποτάμι πού του μόλυνε ή κωλοεταιρεία σου.
Και όλοι αυτοί τι κάνουν ?Ο «ευαίσθητος» για την κλιματική αλλαγή Κάρολος (άπό τους πιο πλούσιους τύπους στον κόσμο) αυτός ό τύπος πού έχει δεκάδες βίλες και διαμερίσματα φανατικός υπέρμαχος του «βασιλικού» κυνηγιού της αλεπούς ετοιμάζεται να εξαφανίσει ένα απείρου κάλους και ομορφιάς τεράστιο φυσικό τοπίο στην Κορνουάλη για να χτίσει 1000 σπίτια (real estate save the queen) εξοργίζοντας τους κατοίκους των τοπικών χωριών , οί μεγιστάνες της wall street και του παγκόσμιου βιομηχανικού θεάματος ηθοποιοί και τραγουδιστές μεγαλοκανάρχες και εταιρείες αγοράζουν την Παταγονία μαζί με τά ποτάμια της εξασκούν το real estate σε όλο τον κόσμο με τρομακτικούς ρυθμούς σού λένε πού θα είσαι πώς θα είσαι και τι θα κάνεις δηλαδή πουθενά και τίποτα χωρίς να χεις τίποτα παρά μόνο ένα χρέος στους ώμους και μια ενοχή γιατί είσαι φτωχός και αδύναμος ένας τοπικός κρίκος στην αλυσίδα του «χρέους» όμως ή μετακύλιση της καπιταλιστικής ενοχής από τον ιθύνων νού της τρομουστερίας της κλιματικής αλλαγής πρός τούς φτωχούς δεν θα κρατήσει πολύ.Η κλιματική αλλαγη προς το παρόν ευνοεί την ανάπτυξη των πολιτικών λιτότητας πάνω σ αυτούς πού ελάχιστα ως καθόλου έχουν συμβάλει σ αυτήν,ευνοεί την αντεστραμένη οικο-τρομοκρατία των πράσινων φόρων και τελών την μετανάστευση bussines as usual των καυσαερίων από τις ρυπογόνες πλούσιες χώρες σ αυτές του τρίτου κόσμου αλλά όλα αυτά τά σκατά κάποτε έρχονται στη πόρτα σου..
Ο δυτικός υπερκαταναλωτικός «πολιτισμένος κόσμος» θα αναγκαστεί να φιλοξενήσει και τον κλιματικό πρόσφυγα σαν τίμημα για το τελευταίο μοντέλο I-pad και τάμπλετ ένα κιβώτιο κόκα κόλα μια ντουζίνα παπούτσια της Nike μια πουκαμίσα της benetton και ένα χάρμπουργκερ της Μακ Ντόναλντ.
Ολοι αυτοί λοιπόν οί πρόεδροι πρωθυπουργοί επιχειρηματίες επενδυτές και κλόουν της show-biz ταξιδεύουν συνέχεια σε όλο τον κόσμο με τά υπερηχητικά ρυπογόνα τζέτ και αυτοκινητά τους τζογάρουν ολόκληρο το ξήλωμα τού πλανήτη με τά κεφαλαιά τους και τις «επενδύσεις» τους όλοι τους από τους celebrities σάν τους Brandagelinas Joli τον Μπλούμπεργκ τον Τέντ τέρνερ τον οίκο Christies μέχρι και τις δεκάδες ΜΚΟ των χιλλιάδων κυβερνοεθνοσωτήρων πού χάνονται μέσα στον δαίδαλο των μετοχών των πιο στυγνών ιμπεριαλιστικών αποικιοκρατικών εταιρειών καί τολμούν να μιλούν για την κλιματική αλλαγή σαν να πρόκειται για ένα απλώς φυσικό φαινόμενο πού πρέπει να το υποστούν όλοι εκτός από αυτούς.
Αν και ή Κλιματική Αλλαγή αμβισβητείται σαν όρος από αρκετούς επιστήμονες αυτή την στιγμή αυτούς πού ευνοεί είναι μόνο οί «επενδυτές» της Goldman Sachs και του ΔΝΤ τους δισεκατομμυριούχους τους σταυροφόρους σωτήρες και τις πολυεθνικές εταιρείες αγοράς γής νερού και αέρα.Οι δημογράφοι εικάζουν ότι η σημερινή ροή των προσφύγων προς την Ευρώπη δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την επικείμενη μετανάστευση δεκάδων εκατομμυρίων περιβαλοντικών προσφύγων. Πράγματι, η καύση των ορυκτών καυσίμων καί η απελευθέρωση τού CO2 διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην κλιματική αλλαγή. Ως αποτέλεσμα, πολλές χώρες ιδίως οι φτωχότερες απειλούνται μέ τό φαινόμενο της ξηρασίας, της απερήμωσης, τήν θνησιμότητα των ζώων, και τόν αφανισμό των υδάτινων πόρων, μεταξύ των άλλων καταστροφών της καταναλωτικής σταυροφορίας της δύσης .Ποιος όμως κλιμακώνει την κλιματική αλλαγή ? ή συνεχής επέμβαση της καταναλωτικής και επιθετικής δυτικής οικονομίας και δυτικού τρόπου σκέψης πάνω στο στρώμα των παραδοσιακών τοπικών οικονομιών πού βασίζονταν στην γή και την αυτάρκεια είναι ένας από τούς λόγους της κλιματικής αλλαγής.
Και αναρωτιέμαι ξανά γιατί όλοι αυτοί οί δισεκατομμυριούχοι οι επιχειρηματίες τά πολιτικά πρόσωπα τά πλούσια κράτη οί πρωθυπουργοί όλοι αυτοί οί VIP Celebrities και δεν συμαζεύεται γιατί δεν δίνουν το καλό παράδειγμα ? ούτε ό Λευκός Οικος ούτε τά ανάκτορα του Μπάγκινχαμ ούτε ή κόκκινη πλατεία ούτε τά αεροπλάνα τους ούτε τά αυτοκινητά τους οί επιχειρήσεις και τά σπίτια τους τροφοδοτούνται από ΑΠΕ! Μά ούτε ένα! παρόλα τά δισεκατομμυριά τους! Αλλά σε μας απαγορεύουν και ποινικοποιούν την αποσύνδεση από την ΔΕΗ μας καταχρεώνουν με δάνεια από την τράπεζα για φωτοβολταικά αχρείαστα μας χαρατσώνουν από πάνω για αυτά και στο τέλος αυτά αποτελούν και τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης !
Οσες «πράσινες πολιτικές» αποφασιστούν και σε οποιαδήποτε επίπεδο αν δέν σταματήσει ή καταναλωτική υστερία της δύσης πού μ αυτό τον τρόπο δωροδοκείται για τον πνευματικό και πολιτιστικό ευνουχισμό της και αν δεν αλλάξει τον τρόπο πού βλέπει τον πλανήτη καμμιά ανεμογενήτρια ή φωτοβολταικό δεν θα την σώσει θα σέρνει το καταναλωτικό κουφάρι της πάνω σε μια γή νεκρή πού θάχει χάσει την φωνή της θα έχει απωλέσει το τραγούδι της..
Αν προσθέσουμε και μια ελάχιστη άνοδο της στάθμης της θάλασσας λόγω της τήξης των πολικών πάγων τότε θα αφήσει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους να υποφέρουν, καθώς θα οδηγήσει σε πλημμύρες και στην εισβολή θαλασσινού νερού στα υπόγεια ύδατα. Σε ορισμένες χώρες, η αγροτική μετανάστευση έχει ήδη οδηγήσει σε κοινωνικές εντάσεις, ακόμη και ταραχές και όλα δείχνουν ότι θα επιδεινωθεί…
Η Συρία, για παράδειγμα, υπέστη τη χειρότερη ξηρασία ακόμη από το 2006 έως το 2010. Ένα μεγάλο μέρος του ζωικού κεφαλαίου της χώρας έχασε τη ζωή του. Περίπου 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι μετακινήθηκαν προς τις πόλεις. Υπήρχε έλλειψη νερού σε πολλές περιοχές. Επιπλέον, υπήρχε μια άνιση κατανομή του νερού. Οι διαδηλώσεις που ξέσπασαν κατεστάλησαν βίαια, η οποία οδήγησαν σε περαιτέρω κοινωνική διαίρεση ένας από τους καταλύτες του εμφυλίου πολέμου, σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες του κλίματος.
“Η Δύση έχει συμβάλει στην μετανάστευση μέσω της αποικιοκρατίας, της παγκοσμιοποίησης και της κλιματικής αλλαγής.και παρόλα αυτά οι περιβαλλοντικοί πρόσφυγες δεν έχουν καμία νομική προστασία σύμφωνα με τη Σύμβαση της Γενεύης του 1951… τι θα κάνει άραγε ή Ευρώπη και ή Αμερική όταν δεκάδες εκατομμύρια κλιματικοί πρόσφυγες κατακλείσουν τά συνορά τους? Όταν αυτή την στιγμή έχει πανικοβληθεί από του πρόσφυγες των πολέμων τoyς και βάζει φράκτες παντού τι θα κάνει σε μερικά χρόνια με τους δεκάδες εκατ. Κλιματικούς πρόσφυγες ? θα τους πυροβολεί ?..
Για την επίλυση της κρίσης των προσφύγων, τρία βήματα πρέπει να λαμβάνονται ταυτόχρονα: επείγουσα βοήθεια, την αναγνώριση της Ευρώπης για την ευθύνη της και για την αντιμετώπιση της κατάστασης, καθώς και μια προσπάθεια από τις πλούσιες χώρες να σταματήσουν τη συμμετοχή στις δραστηριότητες που έχουν ως αποτέλεσμα τη μετανάστευση.
Η Δύση έχει συμβάλει στη μετανάστευση μέσω της αποικιοκρατίας, της παγκοσμιοποίησης και της κλιματικής αλλαγής.Η Αποικιοκρατία εκδηλώθηκε μέσα από τη στρατιωτική κατοχή, τη πολιτική κυριαρχία, τη δουλεία, την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, αξιοποιώντας τις εθνοτικές συγκρούσεις, αυθαίρετη οριοθέτηση οικονομικών δομών, καθώς και τήν ανάπτυξη «κέντρων ελέγχου» αυτών των οικονομικών δομών από μακριά μέσα στα ευρωπαικά σαλόνια και γραφεία των οικονομικών δολοφόνων. Τίς συνέπειες των εγκλημάτων αυτών ζούμε σήμερα.
Στη συνέχεια, ή νεοαποικιοκρατία ανέλαβε, με τη μορφή του οικονομικού προστατευτισμού, τίς αθέμιτες εμπορικές σχέσεις, τον εξαγωγικό βραχίονα που ευνοεί τους δικτάτορες, τη διαφθορά και την προνομιακή μεταχείριση των κυβερνήσεων τών κρατών και των δομών τους στρατό αστυνομία δικαιοσύνη ,τους παρακρατικούς και τους μπράβους των εταιρειών πού απειλούν και δολοφονούν, την υποστήριξη των δικτατόρων, την ανατροπή των δημοκρατικών κυβερνήσεων, καθώς τις επιθέσεις ή την εισβολή, οδηγώντας στην αποσταθεροποίηση των χωρών.
H μετανάστευση λόγω της κλιματικής αλλαγής έχει ξεκινήσει και όσους φράκτες κι αν υψώσουν τά κράτη της «ανεπτυγμένης δύσης» θα πληρώσει το τίμημα της αφασίας της και της πλαστής ευημερία της.Η τεμαχιοποίηση του πλανήτη για την εγκαθίδρυση μιάς ανόητης και εγκληματικής παρά φύση οικονομίας πού σκορπά πολέμους και θανάτους και αποσταθεροποιεί το κλίμα δεν ανατρέπεται ούτε με ΑΠΕ ούτε με φίλτρα στα φουγάρα των εργοστασίων της καταναγκαστικής αλλοτριωμένης εργασίας παρά μόνο με σαμποτάζ και οριστική αποσύνδεση από αυτό το μοντέλο οικονομίας.
0ικοσύστημα
1575189
από Σύντροφος 02/12/2015 5:03 μμ.,
Ότ,ι επισημαίνει το άρθρο είναι σωστό. Θα ήθελα να τονίσω επίσης, πως όσο μιλάμε για κέρδος και ανταγωνισμό, καθώς και διαρκεί ανάπτυξη, καμία μα καμία απολύτως σωτηρία της γης δεν μπορεί να υπάρξει και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί απατεώνες που υποτίθεται ότι αγωνίζονται για το περιβάλλον. Το σημερινό κυρίαρχο οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό μοντέλο οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο θάνατο όλων, το πότε θα συμβεί; Δεν το γνωρίζω, δεν νομίζω όμως ότι είναι μακρυά, με όρους ιστορικής συνέχειας και ιστορικού χρόνου. Αν δηλαδή χρειάστηκαν 15 αιώνες από τη φεουδαρχία στον καπιταλισμό, από τον παγκοσμιοποιημένο καπιταλισμό στην κατάρρευση ίσως αρκέση ένας αιώνας! Μπορεί όλα τα παραπάνω να θυμίζουν θρησκευτική σέχτα, όμως καμιά φορά οι τρελοί και οι περιθωριακοί λένε την αλήθεια, όπως ο τρελός στις τραγωδίες του Σαίξπηρ, που λέει όσα δεν τολμούν να πουν οι «φυσιολογικοί». Λύση, φυσικά και υπάρχει αλλά απαιτεί ριζική αλλαγή κατεύθηνσης οικονομικού και πολιτικού παραδείγματος. Φοβάμαι όμως, πως δεν μπορούμε να νικήσουμε το τέρας που έχει δημιουργηθεί, γιατί έχει συσσωρεύσει τεράστεια στρατιωτική, πολιτική και ιδεολογική ισχύ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *